Каталог
Каталог

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.07.2021 00:07

Първа нова поява на търговския панаир Host

Нова корпоративна марка от октомври 2021 г

По-модерна, по-дигитална и по-гъвкава: така се представя Blanco Professional Group девет месеца след встъпването в длъжност на Егон Кофлер като нов изпълнителен директор. В съответствие с това компанията отново гледа към бъдещето след предизвикателната 2020 г. Свежият, модерен външен вид и амбициозната претенция ще бъдат отразени и в новата корпоративна марка от началото на октомври 2021 г.

"Новата ни марка пренася ценностите, които защитаваме днес: Модерна, гъвкава и безкомпромисно ориентирана към клиентите. Тя ще съчетае нашата динамика със сигурността, която ще продължим да имаме като част от Blanc & Fischer Familienholding", подчертава управляващият директор Егон Кофлер.

Силен бранд - за компанията и нейните продукти

Новото име е съпроводено и с обединяване на брандовете на компанията и продуктите. В бъдеще новото име на компанията ще се използва и за идентифициране на продуктите, като по този начин ясно и последователно ще се отразява техният произход. "По този начин продуктът и корпоративната марка се укрепват взаимно", подчертава Егон Кофлер.

Името на новата корпоративна марка и цялата идентичност на марката, включително логата, ще бъдат обявени през септември. Скоро след това, на търговското изложение за кетъринг Host в Милано през октомври, новата идентичност на марката ще бъде видяна за първи път от широка професионална аудитория. Там компанията ще представи и нова продуктова гама.

Още новини

Започва обръщане на тренда