Каталог
Каталог

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Относно Bäramed Instrumente GmbH

Най-добро обслужване на клиенти

Дългогодишен опит, специални знания и квалифицирано образование са качествата, които отличават служителите на Bäramed Instrumente от останалите. Добре подредената складова наличност и ежедневната експедиция на стоки гарантират бърза и навременна доставка до нашите клиенти.

Индивидуална консултация

Комуникацията е закон номер 1 за Bäramed Instrumente. Ние искаме да знаем какво се случва, да помогнем за решаването на проблемите с нашите експертни познания и да ни превърнете във Ваш компетентен партньор в областта на медицинската техника.

DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente се ангажира с основния принцип на качеството. Всяко изделие, което напуска Bäramed Instrumente, се тества за оптимална функционалност и квалифицирана изработка. Благодарение на системата за осигуряване на качеството по DIN ISO 13485 ние гарантираме и поддържаме стандарта за качество на Bäramed Instrumente.

Продукти с частен етикет

Bäramed Instrumente винаги е готова да изслуша клиентите, които предпочитат инструменти със собствен етикет. Бързо и гъвкаво можем да се адаптираме към номерационната система на клиента, като по този начин задоволяваме индивидуалните му желания.