Каталог
Каталог

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

Относно HAGO Druck & Medien

... за промишлени предприятия.

Много промишлени предприятия от региона, както и глобални играчи, са сред доволните клиенти на HAGO от много години. Голямото и гъвкаво портфолио от услуги на HAGO е в полза на нашите клиенти. "Всичко от един източник" - не винаги най-евтиното, но чрез синергии обикновено "най-евтиният", най-надеждният и следователно най-икономичният начин. Като се започне от бизнес документи и формуляри, през рекламни материали и каталози, до опаковки, стикери, етикети, инструкции за експлоатация и цялостни системи. Преди всичко надеждната техническа доставка - точно навреме или до склада за пратки - е нашата силна страна. Всеки, на когото се е случвало да спре производството си поради липсващи части, знае колко скъпи могат да бъдат ненадеждните партньори. Доста от нашите клиенти разчитат на нас, че ще им доставим перфектно качество навреме.

... за средни предприятия, търговия и комерс.

Докато вие се грижите за клиентите си, HAGO се грижи за външния ви вид. Лого, фирмени документи, брошури, вашето присъствие в интернет - просто всичко, от което една компания се нуждае днес, за да се представи положително на пазара. Независимо дали имате един или 1000 служители. Имате опитно лице за контакт за 1000 въпроса, свързани с визуалната комуникация. HAGO е правилният партньор.

... за сдружения, издателства и частни лица.

Искате да привлечете вниманието към Вашето събитие с големи плакати или редовно да издавате клубното си списание? Тогава HAGO е подходящият партньор за вас. Независимо дали става въпрос за плакати, ваучери, флаери, входни билети или списания - ние ще го направим за вас - надеждно, евтино и навреме! Включително с персонализирана обработка на изпращането.

Ние проектираме и изработваме поздравителни картички, сватбени картички, коледни картички или дори траурни картички според Вашите лични идеи - индивидуално за Вас! Кажете ни желанията си - ние ще ги реализираме! Бързо, евтино и професионално. За тези, за които стандартната оферта на интернет печатниците е твърде проста.

... за издатели и автори.

Книгите са за вечни времена. От незапомнени времена те са огледала на човешката мисъл, пазители на мисли и идеи отвъд границите на времето. Книгата заслужава специално уважение. HAGO винаги е посвещавала специална любов и грижа на дизайна и производството на книги. Добре проектиран набор, типография, която превръща четенето в удоволствие за читателя, безкиселинни хартии, които имат дълъг експлоатационен живот съгласно DIN/ISO 6738, както и перфектно подвързване с PUR технология за меки корици или класическо запечатване с конец за библиофилски произведения. За да могат читателите да им се наслаждават дълго време