Каталог
Каталог

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

Относно A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

През май 1876 г. Адам Георг Торварт основава "1.Deutsche Zwingenfabrik" в Шмалкалден на адрес Neumarkt 14. Тези скоби (капачки на дървени дръжки за ръчни инструменти) се произвеждат от него много по-икономично, отколкото преди, с въвеждането на дълбокото изтегляне.

Непрекъснатото разрастване налага изграждането на нова сграда на територията на фирмата Blechhammer, придобита около 1901 г., която е приета на 31.01.1903 г. и е собственост на семейството и до днес. Оттогава насам на това място се произвеждат скоби, втулки, капачки и други детайли, изработени чрез дълбоко изтегляне, като се държи сметка за рационалното производство.

От 1990 г. продължаването на семейната традиция е в ръцете на правнука на основателя на компанията, дипл. инж. (FH) Jürgen Thorwarth. Той е върнал компанията към изискванията на пазара при най-трудните условия.
Като наследници двамата внуци Михаел Торварт и Андреас Танц продължават днес 140-годишната традиция.

Днес компанията може да произвежда много над 120 милиона изтегляни детайли годишно, използвайки модерна технология за дълбоко изтегляне и довършителни работи, и по този начин стабилизира пазарната си позиция с фокус върху растежа.

Яки втулки

Серийното производство, например на дълбоко изтеглени детайли, е обект на непрекъснат контрол на качеството съгласно DIN EN ISO 9001:2015.
Нашата цел е да откриваме и отстраняваме грешки, пред...

Разработки на продукти

ще се радваме да ви консултираме и за нови продуктови разработки!