Каталог
Каталог

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Относно STUBAI ZMV GmbH

За какво се сещате, когато чуете името Stubai?
Може би ви идват на ум прекрасни планински вериги, недокоснати хълмове, реещи се ледници и чиста природа? Долината Стубай е известна не само със своя туризъм и гостоприемство. В продължение на повече от 100 години регионът е известен и с производството на висококачествени продукти, изработени от най-добрата налична стомана. Stubai Tooling Industries е символ на иновации, качество и безопасност.

Клиентите по цял свят оценяват висококачествените инструменти, произведени в Тирол. Членовете на нашата компания си сътрудничат тясно, за да постигнат успех, който се простира далеч отвъд границите на Австрия.

Stubai означава традиция. Няколко хиляди тона стомана се преработват годишно от 24-те членове на кооперацията Stubai във висококачествени инструменти за дърво и метал, строителство, приготвяне на храна и отдих на открито както за професионалисти, така и за любители.

Дъска за обучение по катерене (KRAXLBOARD ROCK)

Няма дъска, в която да се съдържат повече опит и ноу-хау от нашата дъска Kraxlboard Rock.

Различните стъпала на 3 нива предлагат изключително разнообразни начини за трениране на пръстите...

Дъска за обучение по катерене (Kraxlboard Classic)

Този разтегателен дървен висящ борд предлага изключително забавни и предизвикателни възможности за обучение на катерачи от всички нива. Произведена от масивна дървесина от нашия майстор дърводелец,...

Магнезиев прах (MgPRO 350 g)

Суперфин, сух бял магнезиев карбонат в полиетиленов плик. За директно пълнене на чантата ви с тебешир или за пълнене на чантата ви с тебешир.

Тежи 350 g

Chalkballs (STAND)

Стандът е изработен от солиден материал и стои изправен сам. Така че той е подходящ както за Chalkbag на
катерачен колан, така и за Boulderbag. С колан за кръста и държач за четки. Флийс от въ...

Сгъваеми туристически стълбове (CRIMP)

Сгъваеми туристически стълбове CRIMP. Изработени от алуминий. Дължината се регулира с горния сегмент със затваряне с клипс.

В комплект със защитни капачки, летни и снежни кошници.

Скални чукове (ROCKY )

Добре балансиран чук за пробиване на питони или болтове за окачване с помощта на бормашина. Има гумена дръжка и отвор за окачване.

Дължина 30 cm
Тегло 590 g

Брадви за къмпинг (PRO CAMP)

Професионална къмпинг брадва с алуминиева дръжка и специална изключително лека брадва, която сече всички видове дървесина и може да се използва дори за отсичане на по-малки дървета. Протектор за по...

Чанти за рамо (GEARBAG VELCRO)

Универсална чанта STUBAI GEARBAG VELCRO е предназначена за съхранение на ракли, винтове за лед, резервни кирки и др., чиито остри ръбове биха могли да повредят раницата или нейното съдържание.

Раница за скитуринг (THIRTY)

Раницата за скитуризъм на Stubai е с обем 30 л и тежи само 1,2 кг. Най-добрият избор за всяка зимна дейност. Не оставя нищо, което да се желае като дизайн и функционалност.

Основ...

Кирки

Скалните питони имат много приложения, но са особено полезни при непредвидими ситуации, като например отстъпление или злополука. STUBAI кове тези инструменти на ръка от много години. В съответствие...

Bolt hangers (PROTECT)

Изработен от неръждаема стомана, тестван по EN 959. Подобно на Bolt Hanger Standard, но избягва повреждането на карабинерите поради заобления фланец на отвора.

Тегло 40 g

Крампони (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
STUBAI X-Change - нашият цялостен универсален продукт! Независимо дали искате една или две предни точки, гъвкава или твърда щанга, лек или твърд крампон за състезания...

Найлонова ударна глава
твърда, износоустойчива, без начупване (дори при мин...