Каталог
Каталог

sicht-pack Hagner GmbH

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001
  • FSSC 22000
  • SA 8000

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001

Относно sicht-pack Hagner GmbH

Компанията sicht-pack HAGNER се нарежда сред най-важните европейски производители на прозрачни фолиа от полиестер. Ние предлагаме следните видове твърди фолиа за термоформоване и опаковане на ролки и листове:

  • A-PET - Филми
  • G/A/G - фолио
  • G-PET - фолио

Освен това произвеждаме композитни фолиа, които са снабдени с различни уплътняващи, отлепващи и бариерни свойства чрез усъвършенстването им с полиетиленови фолиа.

Нашите продукти се използват предимно в инсталации за формоване, пълнене и уплътняване, както и в конвенционални инсталации за термоформоване за производство на блистерни опаковки. Друга област на приложение е производството на прозрачни опаковки, като сгъваеми кутии, кръгли кутии и др. Те могат да се стерилизират чрез ETO и гама-терапия и се използват за първични и вторични опаковки.

Голямо предимство на PET е неговата екологична съвместимост. РЕТ може да се рециклира и не оставя вредни остатъци при изгаряне.

Нашите сгради, администрация и инсталационна техника са на съвременно ниво, което не налага да се избягва сравнение с индустрията, произвеждаща твърди фолиа от РЕТ в целия свят. Предприятието се ръководи от отличен екип, който се състои от членове на всички области като производство, планиране, администрация, качество, енергетика, хигиена, охрана на труда, обучение и т.н. - многократно награждавани със сертификати (ISO 9001, FSSC 22000 [въз основа на ISO 22000], BRC Class A, SA 8000, BS OHSAS 18001, ISO 50001, ISO 14001, IFS Logistics, MS SAM, AEO), които гарантират постоянен режим на одит поради тяхната интеграция. Добрата производствена практика (ДПП) е предпоставка за сертификатите съгласно FSSC 22000, както и BRC/IoP, и е в основата на нашето производство.

Друг съществен компонент на нашата корпоративна политика е да гарантираме постоянна безопасност на продуктите на нашите клиенти, като предлагаме постоянна проследимост. Въз основа на SAP ние осъществяваме обмена на информация с нашите клиенти в собствения си ИТ отдел, като се започне от VMI (Vendor Managed Inventory) и се стигне до фактурирането чрез EDI (Electronic Data Interchange).

Фолия за дълбоко изтегляне

Добрите експлоатационни характеристики и високата честота на циклите позволяват на обработката да работи икономично на всички утвърдени FFS линии и инсталации за термоформоване.

Опаковъчни фолия

Ламинираните фолиа и фолиата със специални ширини накрая се конфекционират в центровете за рязане в съответствие със спецификациите на клиента.

Отделните етапи на конфекционирането са ав...

Многослойни фолия

Нашите фолиа се произвеждат при хигиенично чисти условия в най-съвременни инсталации.
Производството се контролира дигитално и се наблюдава от управленски екип, който се подпомага от най-новит...

Фолия за блистери

Ние гарантираме безопасността на продуктите чрез постоянен одит.
Най-съвременните технически и комуникационни системи подпомагат целия екип.
Например: Оптична система за контрол на филмов...

Упаковки на ампули

Съвместимост с околната среда, защита на вашия продукт.
PET е пластмаса, за чието производство се изисква малко енергия и която може да се рециклира на 100%.
sicht-pack Продуктите на HAG...

Като отговорен производител на фолио от PET и ламинати от PET ние сме важно звено във веригата на...