Каталог
Каталог

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Oбратно към списъка

Индустриални компютърно управлявани томографи (METROTOM 800) на Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Запитване за продукт  

Вашият избор за компактни прецизни части

METROTOM 800 е адаптиран към изискванията на индустрията за леене под налягане. Той отговаря на всички изисквания на средните по големина компании в производството на пластмасови, композитни материали и керамични детайли. Освен това се отличава с атрактивно съотношение цена/производителност

Минималните разходи за поддръжка на системата и максималната наличност са били решаващи при разработването на METROTOM 800. Това бе постигнато чрез използването на технология за рентгенова тръба с микрофокус, която не изисква поддръжка. Изключително малките фокусни точки дават възможност за остри като бръснач проекционни изображения върху детектора - основата за висока точност на измерване. Детекторът на METROTOM 800 осигурява почти три милиона пиксела за разпознаване на много високи детайли.

Механизъм за непрекъснато регулиране на хода

В цилиндричния измервателен обхват частите могат да бъдат поставени във всяка позиция по пътя на лъча чрез непрекъснато регулируем механизъм за придвижване. Детекторът винаги е оптимално осветен с проекцията на детайла. Заедно с вертикалното регулиране тази функция ви позволява да увеличавате определени области на частите, за да измервате детайли по отношение на цялата част.

Чрез използването на полимербетон за корпуса до голяма степен може да се избегне употребата на олово. Тук Carl Zeiss демонстрира как използването на съвременни материали може да осигури максимална защита на служителите, операторите на системата и околната среда - при прилагане на перфектна измервателна технология, отлична ергономичност и съответстващ дизайн.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Индустриални компютърно управлявани томографи

Индустриални компютърно управлявани томографи (METROTOM 1500)

Идеалната машина за широка гама от части

METROTOM 1500 - идеалната, базирана на компютърна томография координатна измервателна машина за широк спектър от приложения по отно...