Каталог
Каталог

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Oбратно към списъка

Оптични измервателни уреди (O-SELECT) на Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Запитване за продукт  

Надеждно измерване с натискане на един бутон

Благодарение на напълно автоматичната настройка на осветлението и фокуса се елиминират грешките при измерване, дължащи се на влиянието на оператора. Само с едно натискане на бутон ZEISS O-SELECT оценява характеристиките и документира резултатите - при необходимост и в професионален доклад.

Новият, интелигентен цифров измервателен проектор ZEISS O-SELECT

В производствена среда оптичните и контактните координатни измервателни машини все повече заместват ръчното оборудване, като например гониометри, измервателни уреди и профилни проектори. Влиянието на оператора при тези ръчни инструменти обаче не трябва да се пренебрегва. С O-SELECT ZEISS свежда това влияние до минимум. Благодарение на високото ниво на автоматизация и лесната употреба, сложните измервания могат да се извършват бързо, проследимо и възпроизводимо.

Най-бързият начин за получаване на резултатите

Софтуерът ZEISS O-SELECT съчетава метрологичното ноу-хау на ZEISS с иновативно и лесно управление. Серийните измервания се извършват само с едно натискане на бутона - независимо от оператора. Единичните измервания и плановете за измервания не са проблем със софтуера ZEISS O-SELECT: защото той е много лесен за разбиране, предлага ясни указания за оператора и намалява работното му натоварване.

Интелигентен, компактен и надежден

Хардуерът и софтуерът на ZEISS O-SELECT са оптимално съчетани, за да гарантират, че 2D геометриите могат да бъдат тествани с изключителна скорост и надеждност. Компактността и здравината му позволяват ZEISS O-SELECT да бъде инсталиран на практика на всяко място. Можете да измервате изпитваните от вас части точно там, където ви е необходимо - независимо дали при входящ контрол или в производството.

Запитване за продукт