Каталог
Каталог

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Oбратно към списъка

Измервателни машини (ACCURA 2000) на Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Запитване за продукт  

Съобразено с вашите нужди и бюджет

Платформената концепция на ACCURA 2000 ви позволява да конфигурирате измервателната машина според вашите нужди. Ако вашите изисквания към оборудването, сензорите и софтуера се променят, ACCURA 2000 също се променя. Възползвате се от атрактивна цена и ниски разходи през целия жизнен цикъл. Сред техническите акценти на ACCURA 2000 са иновативната изолационна технология, новите въздушни лагери за къси разстояния на движение и по-висока производителност на детайлите. Лесният за поддръжка дизайн осигурява максимална наличност.

Температурна независимост благодарение на технологията F.I

Температурните колебания трябва да се вземат под внимание, особено при измервателни приложения в близост до производството. Мостът на новия ACCURA 2000 е оборудван с уникална, високоефективна изолационна система, която осигурява необходимата прецизност при работа в цеха.

Свободно избираема температура на измерване (20-26°C)

Измервателните машини трябва да се експлоатират при постоянни температури. С ACCURA 2000 можете свободно да избирате температурата на измерване и да намалите разходите за климатизация.

Максимална гъвкавост на сензора

Всички налични сензори на Carl Zeiss могат да се използват в ACCURA 2000. "Масовата" мултисензорна технология позволява спестяваща време смяна на оптични и контактни сензори.

Пакет за производителност с технология за навигация

Пакетът Performance Package за ACCURA 2000 съдържа опцията VAST navigator за още по-точно сканиране. Тази технология винаги постига максимална скорост на придвижване и сканиране, като по този начин намалява до минимум ценното ви време за измерване. Необходимата технология за безопасност с лазерно наблюдение също е част от пакета.

Запитване за продукт