Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Самоносещ се външен терминал (DOC) на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

С новия DOC (dry outdoor composite) накрайник PFISTERER предлага самоносещ, сух и компактен накрайник до 170 kV. Тя надеждно свързва кабелни системи с въздушни линии и шини при безпроблемна дългосрочна употреба.

Инсталира се за минути, а не за часове
Централният модул DOC, състоящ се от кух изолатор, устройство за степенуване на напрежението и основна плоча, се доставя на обекта напълно сглобен и тестван. В сравнение с конвенционалните накрайници, модулната конструкция на DOC опростява работата по време на транспортирането и монтажа. Централната единица просто се поставя върху кабела - броят на елементите, които трябва да се монтират, е сведен до минимум, а отнемащите време лепене и фазите на сушене са напълно елиминирани. Кабелът се свързва бързо и надеждно с помощта на технологията на срязващите болтове SICON. PFISTERER предлага и FrontCon - изключително усъвършенствано решение за свързване на едножични изолирани проводници.

Самоносещият се външен накрайник DOC отговаря на всички критерии за най-висок клас на замърсяване съгласно IEC 60815-3.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Кабелни накрайници

Външни кабелни накрайници (ESF)

Гъвкавият ЕСФ може да бъде интегриран в съществуващите структури за поддръжка. Той е особено подходящ за гъвкави, бързо инсталирани приложения за многократна употреба с тестване и временни кабели н...