Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Компоненти за кабелни трасета на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Нашите изолатори за изграждане на въздушни линии ежедневно са подложени на огромни механични натоварвания: Разстоянието между кулите за пренос на електрическа енергия може да достигне 500 метра, което означава, че изолаторите трябва да носят тежки линии. Освен това те трябва да издържат на тези сили в продължение на няколко десетилетия, без да загубят нищо от експлоатационната си сигурност.

Изолатори по поръчка за всяко приложение
Отличителна черта на изолаторите на PFISTERER е, че те могат да бъдат изработени по поръчка според всякакви изисквания. Какво означава това? Нашите продукти не са стандартни решения за масово производство, те са проектирани точно така, че да отговарят на съществуващите климатични условия, условия на околната среда и натоварване.

Цялостни изолаторни нишки: планирани, тествани и произведени от PFISTERER
PFISTERER има над 40-годишен опит като пионер в областта на силиконовите композитни изолатори, което включва проектиране и производство на цялостни изолаторни нишки. За по-сложни проекти ние предлагаме цялостни решения от един източник, основани на широка консултантска и проектантска услуга, както и на симулации и тестове в нашите собствени лаборатории.

Потискането на вибрациите увеличава безопасността на работа и експлоатационния живот
Нашите вибропотискащи дистанционни устройства и демпфери Stockbridge са особено ефективни за намаляване на вибрациите на проводниците на линиите, причинени от вятъра. Благодарение на оптимизираната си конструкция те намаляват до минимум еоличните вибрации и подпролетните колебания. В резултат на това проводникът може да се експлоатира безопасно през целия си експлоатационен период. Предлагаме също така различни виброзаписващи устройства и провеждаме изследвания на вибрациите като най-добрия начин за тестване на демпфиращи системи или за установяване на източника на повреда на проводника.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Компоненти за кабелни трасета

Връзки с въздушни линии (LIKE Bushings)

Втулките LIKE на PFISTERER са доказана технология за еднополюсни външни връзки от разпределителни устройства с газова изолация (GIS) към разпределителни устройства с въздушна изолация и въздушни линии...