Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Електрически съединител за ток с голяма сила (PLUG) на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Решенията за включване са все по-търсени за свързване на генератори, трансформатори и преобразуватели в диапазона на ниско и средно напрежение. Тези връзки трябва да са трайни, да не изискват поддръжка, да са рентабилни и да се монтират лесно. На всички тези критерии отговаря системата PLUG на PFISTERER, поради което тя се е превърнала в незаменима част от съвременните влакови мрежи и вятърни електроцентрали. Системата PLUG обединява нашия богат опит в областта на контактната техника и изискванията на съвременните индустриални стандарти за производство и безопасност на експлоатацията.

Сигурни контакти - дори при екстремни условия
Една от отличителните черти на системата PLUG е нейната проста структура. Висококачествените контактни материали, съчетани с изпитани конструкции на контактите и функционални слоеве, предлагат резерви в мощността и изключително висока якост на късо съединение. Доказаната технология на PFISTERER за линейни контакти с множество връзки гарантира дълготрайност и постоянно високо качество за предаване на мощност в алуминиеви и медни проводници. Нейното усъвършенствано кодиране гарантира, че всеки щепсел може да бъде свързан само към съответстващия му контакт.

До 50% по-малко място
PLUG намалява връзките до едно решение за включване. В резултат на това инженерите спестяват време дори при първоначалния монтаж - съществен фактор при авангардното масово производство. Вече не е необходимо да се притеснявате за прекъсвания по време на работа, тъй като компонентите могат да бъдат подменяни за кратко време. Нещо повече, PLUG също така ви помага да спестите средства, когато става въпрос за строителна площ. Вместо да се нуждаете от типична клеморедна кутия, компактните гнезда PLUG могат да бъдат вградени направо в компонентите на вашата система.

Клиентите се възползват от нашия дългогодишен практически опит
Връзките PLUG са универсални и не изискват вашата система да отговаря на определени изисквания. Те са тествани в съответствие с международни и специфични за клиента стандарти и включват решения за всички екранирани и неекранирани кабели от класове 2 и 5. В допълнение към нашата стандартна гама експертите на PFISTERER разработват и тестват и продукти, изработени по поръчка на нашите клиенти. Нашето портфолио предлага всичко необходимо за цялостни системи, включително изпитване и сертифициране.


PLUG in numbers:
Напрежение: 1 kV AC до 4,4 kV AC
Ток: 400 A до 1 250 A
Сечение на проводника: 70 - 240 mm²
Материал на проводника: Мед, алуминий

Предимства:
  • Постоянно високо качество на контактите - не се появява ръжда
  • Кратки срокове за монтаж, изпитване и престой
  • Стандарт за модерно серийно производство
  • Резерви на мощност в случай на грешка
  • Кодирането предотвратява грешки при свързването
  • Универсално приложение

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Електрически съединител за ток с голяма сила

Съединители за електрически търговски превозни средства (HCV8)

3-полюсен, прав конектор с един винт като заключващ механизъм
HVC8 е щепселен конектор за високотокови приложения. Здравата конструкция и висококачествените материали позволяват надеждна работ...