Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Свързваща клема за разпределителни трансформатори (2DIREKT) на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Безопасното снабдяване с енергия се основава на функционални захранващи мрежи, съставени от набор от надеждни индивидуални компоненти. Това е една от причините, поради които доставчиците на енергия инвестират все повече в трансформаторни клеми, когато става въпрос за свързване на разпределителни трансформатори. Целият ни опит в областта на контактната техника, натрупан през последните почти 100 години, е вложен във всяка клема 2DIREKT, както и в нашите иновации за лесен и безопасен монтаж.

Една клема за всички приложения
Компактният и усъвършенстван дизайн позволява две възможности за свързване - проводниците могат да бъдат свързани паралелно или изместени на 90°. Патентованата система за свързване предпазва проводниците от повреда и гарантира постоянно контактно налягане през целия експлоатационен период.

2DIREKT замества най-малко два компонента
Трансформаторната клема просто се свързва направо към разпределителния трансформатор. Това изключва всякакви грешки при монтажа и предотвратява риска от повреда на трансформатора. И това не е само защото 2DIREKT означава, че накрайниците, кабелните скоби, втулките и болтовете вече не са необходими. 2DIREKT също така намалява броя на контактите и в резултат на това потенциалните източници на грешки в сравнение с конвенционалните конструкции.

2DIREKT: Впечатляващ, авангарден дизайн на станцията
С 2DIREKT PFISTERER предлага цялостна система с набор от усъвършенствани аксесоари, включително винтови заземителни точки и защитни кожуси за вътрешна и външна употреба. Цялостната система е устойчива на допир, като осигурява защита на хора, работно оборудване и дори на малки животни.

Системата 2DIREKT отговаря повече от добре на всички изисквания за инсталиране на станции както сега, така и в бъдеще. В допълнение към стандартното си портфолио, PFISTERER тества и разработва специфични за клиента решения. И: Ние предлагаме универсални решения за свързване за приложения с ниско и средно напрежение от един източник.

2DIREKT в цифри:
Напрежение: 1 kV
Ток: 4.000 A
Сечение на проводника: 16 до 400 mm²
Материал на проводника: Алуминий, мед

Предимства:
  • Проводникът може да бъде свързан вертикално и/или хоризонтално
  • Отделните проводници не се отрязват
  • Скромни изисквания за пространство
  • Подходящ за приложения на закрито и на открито
  • Монтаж със стандартни инструменти, без необходимост от компресиране
  • Универсално решение, защитено от допир

Запитване за продукт