Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Съединители с болтове за безстепенно срязване (SICON) на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Болтовите съединители са безопасни, икономични и лесни за инсталиране. Нищо чудно, че популярността им продължава да расте. Болтовите съединители на SICON се основават на целия ни богат опит в областта на контактната техника. Иновациите, като нашите болтове за срязване с безкрайно регулиране, съчетават технически и практически предимства за максимално качество на контакта.

Опит и иновации за най-добър контакт
Благодарение на нашите патентовани, безстепенни болтове за срязване, монтажът никога не е бил по-лесен. Те гарантират, че всеки проводник (независимо дали е меден или алуминиев, твърд или многожичен, кръгъл или секторно оформен) е свързан възможно най-ефективно и гарантират, че инженерът се чувства уверен, че монтажът е бил успешен. Единствени по рода си: съединителите SICON могат да се използват веднага и да се изолират без допълнителни настройки.

Един конектор SICON замества 98 компресионни съединения
За разлика от компресионната технология, гамата конектори SICON е значително по-малка. Вместо да е необходима по една втулка за всеки проводник, ние предлагаме осем стандартни варианта, което означава, че инженерите са оборудвани за всеки случай на строителната площадка. Това облекчава изключително много складовите помещения и транспортните процеси. Съединителите SICON се монтират с помощта на стандартна тресчотка с шестоъгълен накрайник, така че не е необходимо да опаковате инструментите си за пресоване.

Запитване за продукт