Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Кабелни муфи на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Независимо дали се използва в разпределителна станция, заземителен кабел за високо напрежение или в офшорни приложения, кабелната връзка трябва да бъде преди всичко издръжлива и безопасна. Със съединенията в продуктовите гами IXOSIL и CONNEX предлагаме идеалното решение за всяка връзка от 72 kV до 550 kV. За постоянни или временни инсталации и изпитателни центрове, като решение за включване или вграждане, със силиконова или газова изолация SF6, или като компактна връзка от лят смолен материал, която е с две трети по-лека.

Съединения за постоянни системи за високо напрежение и заземяване
Продуктовото портфолио на IXOSIL включва приплъзващи се съединения за целия диапазон на напрежение от 72 kV до 550 kV - включително различни варианти на екраниране, със и без свързващи или заземяващи кабели. Съединенията IXOSIL са водоустойчиви и се предлагат с масивен метален, пластмасов или термосвиваем корпус. Нашата изпитана технология за приплъзване гарантира сигурен монтаж и трайни връзки.

Бърз монтаж: CONNEX до 550 кѴ
Сухите съединения CONNEX позволяват на потребителите да съкратят значително времето за инсталиране при временни инсталации или офшорни проекти във вятърни паркове и морски платформи, където не разполагате с достатъчно време. Те са подходящи за постоянни връзки, тестови инсталации на трансформатори и газоизолирани разпределителни уредби (ГИС), както и за временни решения при изграждането на проводници и електроцентрали. В допълнение към обикновените съединителни връзки, CONNEX предлага и коленни и отводнителни връзки (Т-образни съединения) плюс безгазови съединения от леякова смола до 170 kV.

Съединения отлеякова смола или SF6
Включените съединения от леякова смола CONNEX до 170 kV вече повече от десет години осигуряват опростено, безгазово решение, компактен дизайн и лека конструкция, която тежи до две трети по-малко от конвенционалните съединения. Изолираните с газ SF6 съединения разширяват диапазона на напрежението до 550 kV, не изискват поддръжка и са тествани до 100% във вакуумна камера и са оборудвани с вграден монитор за плътността на газа.

Предимства:
Съединения за постоянни и щепселни връзки от 72 kV до 550 kV
Комбинира различни видове проводници (алуминиеви, медни, твърди или гъвкави)
Бърз монтаж благодарение на сухите, щепселни кабелни връзки, напр. за офшорни приложения
Предлагат се и като коленни съединения до 362 kV и отводнителни съединения (Т-образни съединения) до 245 kV
Изолатор: Силикон в комбинация с леякова смола или газ SF6

Запитване за продукт