Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Съединител за кранове за мрежи ниско напрежение (ISICOMPACT) на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Домашните електрозахранващи връзки изискват високи нива на експлоатационна надеждност, практичен монтаж и добра безопасност на труда. Това превръща конектора ISICOMPACT в най-съвременно решение - и за това има основателна причина. Когато се стигна до усъвършенстване на нашия "компактен съединител за кранове" (известен също като SCK или затягащ пръстен), ние адаптирахме нашата технология за домашни електрозахранващи връзки в съответствие със съвременните стандарти и изисквания за работа по линии под напрежение. И то с голям успех. В наши дни конекторът ISICOMPACT е основен играч в мрежите за ниско напрежение.

Най-съвременни стандарти от създателя на домашната клема
Със създаването на компактния съединител за кранове през 1968 г. PFISTERER постави нов стандарт в областта на технологията за домашно свързване. Оттогава досега са инсталирани над 20 милиона конектора. След 30 години обаче беше време за актуализация. Оттогава е въведена работата с линии под напрежение, което доведе до промени в изискванията за безопасност на труда по време на монтажа; тези фактори бяха приоритетни, когато се стигна до разработването на технологията ISICOMPACT.

Инженерите са впечатлени от лесния монтаж и високите нива на безопасност
ISICOMPACT установява всички контакти за 4-жилен кабелен клон с помощта на една винтова връзка. Когато винтовата връзка се затегне, контактът се установява чрез пробиване на изолацията на главната линия и на разклоненията. След като бъде постигната необходимата сила на затягане, винтът се срязва и по този начин осигурява успешен монтаж. Като осигурява защита от контакт и по този начин от електрически опасности, ISICOMPACT е предназначен за работа с линии под напрежение. Понастоящем това е единственият съединител за кабелни кранове, който отговаря и на строгите изисквания на BSI 862 - германски документ, който предписва процес за работа по линии под напрежение без допълнителни лични предпазни средства и изисква електротехници по ЗБУТ да преминат специално обучение, а доставчикът на мрежата да бъде одобрен.

Клиентите инвестират в ISICOMPACT
Съединителят за кабелни кранове ISICOMPACT понастоящем се използва от всички големи доставчици на енергия във всички области. Технологията на компактните конектори става все по-необходима. Нито една друга компания не е успяла да достигне същия стандарт като патентованата технология ISICOMPACT, дори след почти десет години на пазара. Съединителите за кабелни кранове ISICOMPACT са типово тествани в съответствие с приложимите стандарти. Освен това тя отговаря на редица специфични изисквания за изпитване на клиентите и Pfisterer планира да разшири областта ѝ на приложение.

Предимства:
  • Не е необходимо да се отстранява изолацията от проводника
  • Устойчива на удар защита срещу електрически опасности
  • Патентовано решение за завинтване с "вграден динамометричен ключ"
  • Постоянна експлоатационна надеждност
  • Намалена гама от варианти поради голямата област на приложение
  • Идеален за работа по линии под напрежение

Запитване за продукт