Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Кабелни системи за високо напрежение на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Разпределението и преносът на електроенергия са основна компетентност на PFISTERER от близо 100 години. Ние предлагаме кабелни системи за високо напрежение с номинално напрежение до 245 kV "до ключ" като цялостни системни конфигурации от един източник. За тази цел нашите експерти поемат всички дейности, свързани с кабелната система между точките на завършване на болтовете.

Навсякъде и при екстремни условия
Изграждането на кабелни системи за офшорни платформи е истински тест за уменията на компанията да прокарва кабели. Изключително сложните кабелни участъци трябва да бъдат прокарани в изключително тесни пространства, под различни ъгли и на няколко нива. Още по-сложен е фактът, че тази работа трябва да се извършва в рамките на кратък график, като същевременно се извършват и други свързани дейности. PFISTERER успешно преодолява тези предизвикателства, като се занимава с щателно прецизно планиране и използва специалисти, които са натрупали солиден опит в бранша както в открити води, така и по целия свят.

Всичко от един източник
Експертите на PFISTERER ще се заемат с всички инженерни дейности и ще управляват целия проект. От консултацията с клиента, през предпроектните проучвания, до монтажа, пускането в експлоатация и окончателната документация, нашите клиенти получават пълен пакет от услуги. Ние се справяме с проектите за кабелни трасета по ориентиран към задачите начин и си сътрудничим само с утвърдени фирми. Монтажът и инсталирането се извършват в цял свят от наш собствен персонал и включват надзор на място, както и целенасочено обучение. Всички приемни тестове (AC) се извършват съвместно с реномирани изпитателни институти.

Запитване за продукт