Каталог
Каталог

Manfred Huck GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Oбратно към списъка

Покривни материали на Manfred Huck GmbH

Запитване за продукт  

Платнище за обезопасяване на товари, изработено от полиетилен 200 g/m², с подсилваща лента и гумен шнур

Платнището се състои от въздухо- и водопропусклива полиетиленова лентова тъкан със стойност на засенчване 50% и базово тегло 200 g/m². Към ръба на брезента е прикрепена подсилваща лента с ширина около 40 mm, за да се гарантира по-голяма здравина.

Освен това като точки за закрепване се използват капси с вътрешен диаметър Ø 16 mm. Стандартното разстояние между отворите е 50 cm, но може да бъде индивидуално адаптирано към вашите изисквания. Продуктовата гама включва гумено опъващо въже с диаметър Ø 6 мм, което може да се използва за закрепване на брезента, например.

Нашите брезенти HUCK са устойчиви на UV лъчи и са силно устойчиви на атмосферни влияния. Те се характеризират с многостранните си области на приложение. Използвайте нашите брезенти за обезопасяване на товари, на детската площадка, на строителната площадка или в частния сектор.

Препоръчваме надвес на брезента от около 25 см за инсталации като брезенти за ремаркета, брезенти за пясъчници и др. За да се избегне неправилно производство, моля, не посочвайте площта, която трябва да бъде покрита, а действителните външни размери на брезента.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Покривни материали

Покривни материали

Брезент от полиетилен 200 g/m², с подсилваща лента и гумен шнур

Брезентът се състои от въздухо- и водопропусклива полиетиленова лента с базово тегло 200 g/m². Към...