Каталог
Каталог

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Помпи за варели (type 400) на FLUX-GERÄTE GmbH

Запитване за продукт  

Помпа за барабани и контейнери серия 400

За изпомпване на течности с нисък вискозитет от различни контейнери

Помпите за барабани и контейнери FLUX винаги са "двойно действие", състоящо се от двигател и помпа. И двата компонента могат да бъдат доста гъвкави. Например с един и същ двигател могат да се задвижват различни помпи. Идеални са за надеждно изпомпване на различни течности с нисък вискозитет - вкл. особено агресивни и силно запалими. Благодарение на малкото си тегло помпите могат лесно да се пренасят от контейнер в контейнер. Лесното боравене с двигателя и помпата съкращава времето за смяна.

Помпа F 424 / FP 424
Безплътна в зоната на средата

Безименната помпа F/FP 424 е идеална за пренос на различни нисковискозни, също и агресивни среди. Тя е подходяща за среди, които текат бързо и не се слепват, не кристализират и не са абразивни. С тази помпа можете да изпразвате варели, контейнери за междинно съхраняване, както и басейни. Отличителна черта, само при FLUX: Специфичната конструкция със спираловиден направляващ лагер във вътрешната тръба предотвратява нежелани отлагания в помпата и значително увеличава експлоатационния живот. Помпата се предлага от неръждаема стомана, полипропилен или поливинилиден флуорид. F/FP 424 от неръждаема стомана може да се използва и във взривоопасни зони.

Помпа F 425 / FP 425
За 99,98 % изпразване на барабани

С помпата F/FP 425 в 200-литров барабан остават по-малко от 0,05 л остатъчно количество, т.е. максимум 0,02 %. Помпата има вграден обратен клапан, който лесно се затваря, преди да извадите помпата от контейнера. По този начин се предотвратява обратният поток на средата в помпата. Това прави възможно оптималното използване на особено скъпи среди и спестява допълнителни разходи за почистване и изхвърляне при работа с проблемни среди. Помпата се предлага от неръждаема стомана, полипропилен и hastelloy C. От неръждаема стомана и hastelloy C помпата F/FP 425 може да се използва и във взривоопасни зони.

Помпа F 427 / FP 427
Може да се разглобява напълно

Помпата F/FP 427 е идеална за хигиенни приложения и е подходяща за транспортиране на медии от варели, IBC и други контейнери. Тя може лесно и бързо да бъде разглобена за почистване/стерилизация и може да бъде напълно разглобена на отделни части. Помпата има минимални мъртви точки. Задвижващият вал, вътрешната и външната тръба са изработени от неръждаема стомана (316 Ti респ. 1.4581). Помпата се предлага и във версия, сертифицирана по FOOD и 3A, и отговаря на международните стандарти за безопасност.


Помпа F 430 / FP 430
С механично уплътнение

Универсалната помпа F/FP 430 може да се използва за различни среди и е подходяща за транспортиране от варели, IBC контейнери или резервоари. Благодарение на конструкцията с механично уплътнение помпата може лесно и бързо да бъде разглобена на двата си основни компонента. Това позволява добро почистване. Отличителна черта, само при FLUX: Вътрешната тръба е подсилена с метална сърцевина при пластмасовите модели (PP и PVDF). Това винаги позволява пълноценно функциониране на механичното уплътнение. По този начин се предотвратяват течове и ненужно износване за целия работен температурен диапазон. Освен това то осигурява най-висока стабилност и прави възможно потапянето на тръби с дължина до 3 000 mm. Версиите от неръждаема стомана и хастелой С са защитени от експлозия. Версията от неръждаема стомана се предлага и като версия, сертифицирана по FOOD.

Помпа F 430 TR
За сух монтаж / хоризонтална употреба

Хоризонталната помпа F 430 TR е идеална за транспортиране на медии от IBC, резервоари и други контейнери с ниско ниво на изхода. Напр. ако даден резервоар не е достъпен отгоре или ако пространствените условия не позволяват използването на вертикална помпа. За почистване помпата може лесно и бързо да се разглоби на два основни компонента. Помпата се предлага от неръждаема стомана или полипропилен. Версията от неръждаема стомана може да се използва и във взривоопасни зони.

Допълнителна информация

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Помпи за варели

Комплект ексцентрични винтови помпи за промишлеността, до 30 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Предварително сглобен комплект за прогресивна кухинна помпа с прогресивна кухинна помпа VISCOPOWER F 570 и планетарна предавка за промишлени приложения за изпомпване на разредени до средно вискозни...

Комплекти помпи за хранително-вкусовата промишленост и фармацията до 25 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Предварително сглобен комплект за прогресивна помпа с прогресивна помпа VISCOPOWER F 570 и планетарна предавка за хранително-вкусовата промишленост и фармацевтиката за изпомпване на разредени до средн...

Помпи за варели

Помпи за барабани и контейнери
За изпомпване на течности с нисък вискозитет от различни контейнери

Барабанните и контейнерните помпи FLUX са подходящи...

Помпи за варели (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

За по-малки количества
Барабанни помпи JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Помпите за малки барабани JUNIORFLUX и COMBIFLUX са особено подходящи за пълнене на сравни...

Помпи за варели

Предварително сглобен комплект помпи за 99,98 % изпразване на барабана. Благодарение на интегрирания ограничител на обратния поток е възможно остатъчно количество от по-малко от 0,05 л в 200-литров...