Каталог
Каталог

Systea GmbH

  • EN 1090

Oбратно към списъка

Специални решения на Systea GmbH

Запитване за продукт  

Изключителните фасадни конструкции често представляват огромно предизвикателство не само за подконструкцията, но и за монтажа.

Винаги, когато стандартните системи не са достатъчни, SYSTEA предлага специални решения, съобразени с нуждите на клиента, за да направи възможни дори най-впечатляващите сградни обвивки и фасади.

Архитектурният проект "The Wave" (Vejle, Дания) е получил редица награди и е върховен пример от известната архитектурна практика на Henning Larsen. Тук бяхме изправени пред задачата да осигурим плавни покривни и фасадни конструкции, облицовани с керемиди, които да преминават една в друга безопасно и в същото време с амбициозен визуален облик.

Друг отличен пример за изключителна архитектура е "Le vaisseau de verre", проектиран от звездния архитект Франк Гери за Fondation Louis Vuitton (Париж, Франция). Необикновената кубатура на сградата, при която нито една стена не е еднаква с друга, поставя най-високи изисквания към подконструкцията.

Благодарение на тясното сътрудничество с всички страни, участващи в този проект, SYSTEA успя да допринесе и на ранните етапи на проектирането за идеи, които да не останат само идеи.

Допълнителна информация

Запитване за продукт