Каталог
Каталог

Systea GmbH

  • EN 1090

Oбратно към списъка

Стенни скоби на Systea GmbH

Запитване за продукт  

Безопасност и енергийна ефективност - системите за подконструкция SYSTEA предлагат нещо повече от сигурна опора.

Благодарение на контактите ни с индустрията, нашите системи отчитат изискванията на архитекти и проектанти, проектанти и монтажници на фасади. Наред с висококомпетентното техническо изпълнение, нашите системи се отличават по този начин чрез ефективен и икономичен монтаж и инсталация.

Стенните конзоли играят основна роля в спецификацията на всяка окачена фасада със задна вентилация. Нашите многобройни профилни системи могат да се комбинират със стенни конзоли, изработени от алуминий, неръждаема стомана или подсилен със стъклени влакна полиамид, за да се създадат най-различни решения и по този начин да се изпълнят всички изисквания за дизайн, пожарозащита и енергийна ефективност.

Алуминиеви L-образни стенни конзоли:
Незапалимите алуминиеви стенни конзоли, изработени с помощта на сплав EN AW-6063 T66, имат средна топлопроводимост (клас D до H). Те се предлагат с дължина от 40 mm до 320 mm и се използват за закрепване върху бетон/маса или за дървени/метални рамки

  • Алуминиеви U-образни скоби за стена:
Тези негорими алуминиеви стенни скоби, изработени от сплав EN AW-6063 T66, притежават средни свойства на топлопроводимост (клас B до F). Предлагат се с дължина от 40 mm до 180 mm и се използват за закрепване върху бетон/масивна зидария или за дървени/метални конструкции.
  • Г-образни скоби за стена от неръждаема стомана: Незапалимите скоби за стена от неръждаема стомана, изработени от сплав EN 10088-2; 1.4162, имат ниска топлопроводимост (клас A+ до B). Предлагат се с дължина от 120 mm до 400 mm и се използват за закрепване към бетон/маса или към дървени/метални рамки. Подходящи са за строителството по метода Passivhaus.
  • Стенни скоби от неръждаема стомана с U-образна форма: Тези незапалими стенни скоби от неръждаема стомана, изработени от сплав EN 10088-2; 1.4162, имат ниска топлопроводимост (клас А+ до В). Предлагат се с дължина от 60 mm до 300 mm и се използват за закрепване към бетонни/масивни или дървени/метални рамки. Подходящи са за строителството по метода Passivhaus.
  • Стенна скоба TEKOFIX:Едва запалимата стенна скоба TEKOFIX е изработена от подсилена със стъклени влакна пластмаса PA66, която има много ниска топлопроводимост (клас А+ до А). Стенната конзола се предлага с дължина от 100 mm до 350 mm и се използва за закрепване към бетонни/масивни или дървени/метални конструкции. Те са подходящи за строителството по метода Passivhaus.
Допълнителна информация

Запитване за продукт