Каталог
Каталог

Systea GmbH

  • EN 1090

Oбратно към списъка

Профилна система за видимо закрепване (ALWI-S) на Systea GmbH

Запитване за продукт  

Профилна система за видимо закрепване на широкоформатни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Системата за подконструкция, базирана на ALWI-S, се състои от вертикални Г-образни и Т-образни алуминиеви носещи профили, стенни скоби и допълнителни аксесоари. В зависимост от топлинното натоварване и изискванията към тях - стенните конзоли се изработват от алуминий, неръждаема стомана или подсилен със стъклени влакна полиамид. закрепващите елементи се фиксират видимо към носещите профили с помощта на винтове, болтове или нитове.

Носещите профили се фиксират към стенните конзоли с помощта на винтове, болтове или нитове. При това плъзгащите се точки поемат хоризонтални (ветрови) натоварвания, а фиксираните точки - хоризонтални и вертикални натоварвания (мъртво натоварване). Монтажът без ограничения се постига в плъзгащите се точки във вертикалните надлъжни отвори. За всеки носещ профил е предвидена по една фиксирана точка.

Стенните конзоли по желание могат да бъдат оборудвани с помощник за монтаж, за да се опрости работата с тях, което прави възможно фиксирането и придържането на носещия профил.

Елементите Thermostop се предлагат като терморазделители за минимизиране на топлинните мостове.

Изпъкналости до 480 mm.
Материал EN AW-6063 T 66

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Фасадни подконструкции

Профилна система за видимо закрепване (ALKAPO)

Профилна система със затворено надлъжно разстояние за видимо закрепване на широкоформатни фасадни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Чрез използва...

Фасадни подконструкции (UKLA)

Профилна система за видимо закрепване на керамични фасадни панели с голям и малък формат, например с размери 40 x 40 cm или 60 x 60 cm, със скоби.

Системата за подконструкц...

Фасадни подконструкции (ALHO)

Профилна система за видимо закрепване на малоформатни и голямоформатни облицовъчни материали от дърво, както и на фасадни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни пан...

Фасадни подконструкции (Beta Universal II (visible fixing))

Система за подконструкция без топлинни мостове за видимо и скрито закрепване на широкоформатни фасадни панели.

Системата за подконструкция без топлинни мостове BETA Univers...

Профилна система за скрито закрепване (ALWI-V)

Профилна система за скрито закрепване на странични или широкоформатни фасадни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели, керамика или HPL.

Системата за под...