Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Oбратно към списъка

DC венециански щори (DCD) на Dunkermotoren GmbH

Запитване за продукт  

Постояннотокови задвижвания за вътрешна слънцезащита:
Задвижванията за венециански щори от серията DCD22 са постояннотокови задвижвания, специално разработени за използване при вътрешна слънцезащита.

DCD22-2-G:
Задвижване за централен монтаж с вграден инкрементален енкодер. Сигналите от инкременталния енкодер могат да се оценяват от външен контролер и да се използват за контрол на крайното положение и за контрол на скоростта. Горната крайна позиция се ограничава от краен изключвател за превишаване.

DCD22-2-E:
Задвижване за централен монтаж с вградена управляваща електроника. Вградената управляваща електроника контролира горното и долното крайно положение и регулира скоростта. Задвижването се свързва към електрозахранването чрез бутон за включване/изключване.

Горното и долното крайно положение се регулират; за горното крайно положение се предлага и външен ограничител за превишаване.
Допълнителна информация

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Задвижващи устройства за щори

Задвижващи устройства за щори (D)

Задвижванията за венециански щори на Dunkermotoren се характеризират със здрава конструкция и работа без необходимост от поддръжка. Вариантите на задвижванията за венециански щори са оборудвани със ст...