Каталог
Каталог

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Oбратно към списъка

Уреди за измерване на температура (Marathon MR) на FLUKE Process Instruments GmbH

Запитване за продукт  

Система за термопрофилиране Datapaq AutoPaq
Datapaq AutoPaq е персонализирана система за термопрофилиране за наблюдение на температурата на процесите на втвърдяване на бои, лепила и уплътнители, използвани на пазара за сглобяване на автомобили.

Предлагайки до 20 канала за измерване в една система, AutoPaq е перфектният инструмент за извършване на детайлно валидиране на втвърдяването на нови инсталации или оптимизиране на съществуващи линии за нови модели. С възможността за радиочестотна обработка в реално време системата може да бъде предпочитан избор и за рутинно наблюдение на живо на бояджийски операции като част от стандартните процедури за осигуряване на качеството.

Система за термично профилиране Datapaq CoilPaq
Системата Datapaq CoilPaq се използва в линиите за повърхностно боядисване за наблюдение на температурния профил на лентата за навиване в различни точки по ширината ѝ, докато тя се подава през пещта. Конструкцията на CoilPaq ви позволява да поставите този уред върху движещата се намотка, без да спирате линията. Прецизното отчитане на температурата започва веднага след влизането на термодвойките във фурната и се извършва с висока скорост за постигане на оптимална разделителна способност.

Система за термопрофилиране Datapaq MonoPaq2
Datapaq MonoPaq2 е персонализирана система за профилиране на фурни, разработена специално за наблюдение на процеса на втвърдяване на покритието на алуминиеви бутилки, аерозоли и сгъваеми туби в моноблок фурни. Тази система е базирана на уникалния, по-малък микро Q18 регистратор на данни и сега позволява да се наблюдават както OBO щифтовите линии на Monoblock, така и IBO кошовите линии.

MonoPaq2 еволюира от оригиналния Datapaq MonoPaq, но с намалените си размери и подобрения си механизъм за монтиране е по-лесен и бърз за инсталиране на OBO Pin линии и IBO Basket линии.

Система за термично профилиране Datapaq StenterPaq
Системата Datapaq StenterPaq ви позволява да наблюдавате температурния профил на тъканта си, докато тя преминава през пещите за стерилизация/стерилизация. Тя съчетава най-новата технология за регистриране на данни с термична защита и аналитичен софтуер, за да гарантира, че вашият процес се поддържа в рамките на определените допустими отклонения. StenterPaq е проектиран така, че да се подпира или на плата, или на куките на тенджерите, като само върховете на термодвойките се допират до плата. Той може да се използва върху широк спектър от материали - от гладки тъкани до тежки килими с дълбок косъм.

Системи за термопрофилиране Datapaq RotoPaq
Системите Datapaq RotoPaq са специално проектирани за използване в приложения за ротационно формоване при производството на пластмасови изделия за битови и търговски цели. Те могат да се използват по време на циклите на нагряване и охлаждане на процеса на ротомолдинг, за да се наблюдават данни за температурата на процеса в реално време.

Система за термично профилиране Datapaq WicketPaq
Системата Datapaq WicketPaq е персонализирана система за термично профилиране, предназначена специално за наблюдение на температурата на металните листове и температурата на околната среда при производството на трикомпонентни кутии в пещта за фитили. Данните, събрани от системата WicketPaq, ви позволяват да потвърдите температурите на печатното мастило или на втвърдяване на лака във фитилната пещ.

Система за термично профилиране Datapaq Physical Vapor Deposition
Със системата за термично профилиране Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD) можете да регулирате и наблюдавате термичния си профил в цикъла на пещта при PVD процеса и да получите точните температури на продукта, необходими за постигане на изключително трайно и гладко покритие на продукта.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Уреди за измерване на температура

Уреди за измерване на температура (Raynger 3i Plus)

Високотемпературният ръчен инфрачервен термометър Raytek® Raynger 3i Plus е проектиран така, че да отговаря на изискванията за ефективност на процесите в много промишлени приложения, включителн...

Системи за профилиране на топлинна обработка на пещи Datapaq®

Системата Datapaq Furnace Tracker за термична обработка на метали от Fluke Process Instruments включва регистратор на данни Datapaq TP6, термобариера по избор (Datapaq TB40 или TB49), термодвойки и...

Системи за изследване на равномерността на температурата в пещта Datapaq®

Системата Datapaq Furnace Tracker за изследване на равномерността на температурата (TUS) от Fluke Process Instruments включва възможност за избор на регистратор на данни (TP6 или XDL12), избор на т...

Пещни системи Datapaq® за измерване на температурни профили

Системите за специализирано профилиране Datapaq Furnace Tracker на Fluke Process Instruments включват регистратори на данни Datapaq TP6 и Datapaq DP5, стотици специфични за приложението термични ба...

Уреди за измерване на температура (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® предлага системата Oven Tracker® XL2 - най-новото поколение системи Oven Tracker за надеждно, всеобхватно, интелигентно и лесно за използване профилиране на температурата във фурна...