Каталог
Каталог

Lutz-Jesco GmbH

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Oбратно към списъка

Уредби за хлорен двуокис на Lutz-Jesco GmbH

Запитване за продукт  

Дезинфекция на кръгове за гореща вода с хлорен диоксид (ClO2)
За медицински и други обществени инсталации, в хранително-вкусовата промишленост, както и в животновъдството, високото качество на питейната вода е неизбежно изискване за редовна работа. Непрекъснатото загряване на питейната вода в циркулационните тръбопроводи и многобройните им разклонения създава изискване за осигуряване на трайно ефективен дезинфектант: дезинфектантът трябва да остане наличен в достатъчни количества в целия воден кръг дори дълго време след подаването му в системата. По този начин се води ефективна борба с легионерската болест и други патогени в питейната вода и се предотвратява размножаването им.

Хлорният диоксид напълно отговаря на тези условия. Хлорният диоксид е химикал, който не може да се съхранява; той трябва да се генерира според нуждите от съставните му реагенти и да се подава във водния кръг. Системите с хлорен диоксид на Lutz-Jesco отговарят на тези изисквания безпрекословно. В комбинация с технологията за измерване и контрол на Lutz-Jesco те осигуряват цялостна система за дезинфекция, която ще продължи да работи надеждно в продължение на години като затворена система.

Приложенията на продуктите на Lutz-Jesco включват животновъдство, аквариуми и питейно водоснабдяване в спортни съоръжения (душове).

Запитване за продукт