Каталог
Каталог

Burgsmüller GmbH

  • ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Прецизни шпиндели с резба на Burgsmüller GmbH

Запитване за продукт  

Като експерти в областта на винтовите елементи, завихрянето и технологията на резбите, ние разчитаме на процеса на завихряне за производството на екструдерни винтове и др. с помощта на машини, които сме разработили сами. Тук ще намерите най-важната информация за whirling.

При този вид производство на детайли се прави разлика между обработката на вътрешни и външни контури. Външното завихряне може да се използва за производство на компоненти със спирална геометрия, например шпиндели с прецизна резба, модулни винтове, екструдерни винтове, винтови елементи и ротори на винтови компресори. Множество резби могат да се произвеждат или чрез процеса на завихряне, или чрез завихряне.

Завихрените прецизни резбонарезни шпиндели предлагат много по-висока точност в сравнение със завихрените шпиндели, като се постига точност на завихряне от 0,03 mm на 300 mm (в зависимост от материала).

Предимства на процеса на завихряне:
  • Висока прецизност
  • Повърхност на фланга почти в качеството на шлифоване
  • Гъвкава употреба за различни материали и размери на резбата, особено за по-малки количества

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Резбови шпиндели

Гайки с резба на шпиндела

В допълнение към шпинделите с резба произвеждаме и гайки (готови за монтаж или частично произведени) по чертежи, мостри или със специални размери.

Единствено координацията между шпиндела и...