Каталог
Каталог

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Oбратно към списъка

Работа по договор в областта на галванизацията на Heimerle + Meule GmbH

Запитване за продукт  

Услуги на нашата договорна галванизация

В областта на договорното галванично покритие Heimerle + Meule предлага два изпитани процеса: галванично покритие със стелажи и лентово галванично покритие.

Галванично покритие съсстелажи
С помощта на галваничното покритие със стелажи повърхностите на продукти от електрониката, медицинската техника, бижутата и оптиката, както и на пишещи инструменти могат да бъдат перфектно усъвършенствани. В допълнение към златото, златните сплави, среброто, медта и никела се предлагат и други ценни материали като родий, паладий и платина като единични слоеве или в комбинация.

Галванизация на ленти
Благодарение на индивидуалните производствени процеси със сребро, мед и никел, предварително щампованите непрекъснати ленти с плътна или плоска конструкция с ширина до 110 мм могат успешно да бъдат усъвършенствани при галванизация на ленти. При сребърното покритие могат да се нанасят няколко ленти от едната или от двете страни.

С ефективните производствени мощности, модерната лаборатория за изпитване и доказаните аналитични методи, както и сертифицираното управление на качеството, Heimerle + Meule гарантира не само неограничена надеждност на доставките и кратки срокове на изпълнение, но и постоянно поддържано качество на продуктите. Цялостната защита на околната среда е въпрос на разбирателство за нас. Благодарение на дългосрочните договори с медодобивните предприятия можем професионално да рециклираме отпадъци от щамповане на цветни метали с благородни метали, както и галваничен скрап - услуга, която с удоволствие предлагаме на нашите клиенти.

Запитване за продукт