Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Oбратно към списъка

Барабани за двигателна мощност на Paul Vahle GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

Преместваемите и мобилните потребители често се захранват с енергия, данни и други носители чрез гъвкави кабелни системи и маркучи. Това е така, защото те могат лесно да следват движенията на кранови колички, хващачи или конвейерни системи. Въпреки това, за да се осигури безопасна работа, кабелите и маркучите трябва да се освобождават на правилната дължина или да се навиват автоматично.

При много дълги разстояния бързо могат да се натрупат тежести от няколкостотин килограма. За да се справят с това, някои кабелни макари са оборудвани с моторно задвижване. То подпомага навиването и размотаването и предотвратява нежеланите движения при търкаляне чрез спирачно устройство.

VAHLE предлага моторизирани кабелни макари с всякакви размери за захранване на кранови системи в пристанища, стоманодобивни предприятия и фирми от екологичната промишленост, както и за мобилни превозни средства и товаро-разтоварни машини.
Системите имат различни задвижващи компоненти. Техният приплъзващ пръстен осигурява надеждно предаване на енергия, управление, данни и видеосигнали. Възможно е дори интегрирането на оптични кабели.

В допълнение към кабелите, защитените от корозия тела на макарите могат да поемат и въртящи се канали за подаване на маркучи за пренос на газообразни и течни вещества. В зависимост от приложението, навиването и развиването може да бъде цилиндрично или спирално.

Моторизираните кабелни макари VAHLE са особено подходящи и за модернизиране на портални кранове при обработка на контейнери.

Запитване за продукт