Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Oбратно към списъка

Кабелен барабан на Paul Vahle GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

Подвижните и мобилните потребители зависят от гъвкаво електрозахранване. Много от приложенията изискват и предаване на сигнали за данни или подаване на сгъстен въздух, хидравлични течности и газове. За да се предотврати повреждането на кабелите и маркучите и по този начин да се застраши работата, те трябва да се навиват и развиват автоматично.

VAHLE също предлага подходящото решение за това и има в портфолиото си широка гама пружинни кабелни макари. Те се задвижват механично от стоманени спирални листови пружини, което прави системите особено издръжливи.
Те имат и широк спектър от приложения: освен за кранове от всякакъв вид, те включват стрели за строителни и аварийни автомобили, платформена техника, интралогистика и екологична индустрия. Благодарение на цялостната си антикорозионна защита те могат да издържат дори на агресивни условия на работа.

Пружинните кабелни макари VAHLE отговарят на всички изисквания на VDE и на правилата за предотвратяване на злополуки (UVV). Многобройните стандартни версии се предлагат бързо. Могат обаче да се поръчат и системи с индивидуални размери на макарата.

Кабелната макара може да се изтегля хоризонтално или вертикално от лявата или дясната страна.
Допълнителна информация

Запитване за продукт