Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Oбратно към списъка

Системи за предаване на данни (SMGM | SMGX) на Paul Vahle GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

Цифровизацията все повече оформя работните процеси и инфраструктурата в производствените халета и в големите пунктове за претоварване. Интернет на нещата (IoT), който позволява на машините да комуникират автономно и да бъдат управлявани от разстояние, открива нови възможности. В съвременното производство се генерират все по-големи количества данни за контрол и диагностика. Докато тези данни често се изпращат по проводникови линии с ниска скорост на предаване за прости транспортни задачи на мобилни приложения, този метод на комуникация вече не е възможен за по-сложни приложения поради изискваната скорост на предаване на данни.

За да се реализира това, тези големи обеми данни трябва да се предават бързо и най-вече без смущения - дори в среда, натоварена със свободни радиочестоти, което изисква сложно планиране на ограничените свободни радиочестоти, за да се осигури тяхното съвместно съществуване.
Специално разработената за тези приложения и среди система за пренос на данни SMGM (Slotted Microwave Guide Mini) позволява интегрирането на абсолютно безсмущаващ пренос на данни, който също така е специално проектиран да отговаря на нарастващите изисквания на Индустрия 4.0. Комуникацията се осъществява в екраниран алуминиев профил, т.нар. прорязан вълновод, така че не трябва да се отчитат никакви смущения или каквото и да е влияние върху други комуникационни системи в околната среда. Решението Plug & Play може лесно да се интегрира във всички стандартни профили и системи на EMS без задълбочено конфигуриране и благодарение на компактния си дизайн.

То се предлага като системно решение, когато се комбинира с модулите за енергоснабдяване (vPOWER), позициониране (vPOS) и управление на задвижването (vDRIVE). Наличен е и сервизният инструмент SMG, който позволява на потребителите да анализират системата и да я адаптират, ако е необходимо.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Системи за предаване на данни

Системи за предаване на данни (POWERCOM)

Системите за пренос на данни VAHLE Powercom®, използващи проводници или плъзгащи пръстени VAHLE, са разработени за интегриране с автоматизирани транспортни системи, улесняващи потока на материа...