Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Oбратно към списъка

Големи кабелни колички на Paul Vahle GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

В бетоновите и стоманените работи крановите системи често са натоварени до краен предел. Козловите кранове за контейнери в големите пристанища, чиито колички тежат десетки пъти повече от теглото на малък автомобил, също са подложени на екстремни натоварвания всеки ден.

Надеждното електрозахранване е предпоставка за това подемниците да могат да изпълняват задачите си ден след ден. За тази цел обикновено се използват кабелни колички.

Големите кабелни колички на VAHLE се произвеждат индивидуално за съответното изискване. Мащабируемите системи могат да поемат кръгли или плоски кабели за захранване и данни.
Ходовата част и свойствата на ролките се адаптират към съществуващата опорна система и използваните скорости. Това осигурява безопасна и безпроблемна работа на системата.

Големите кабелни колички могат да се доставят предварително сглобени, за да се намали до минимум работата по монтажа на място. Използването на висококачествени материали също така гарантира високо ниво на устойчивост - дори на влиянието на околната среда, като солен или влажен въздух. В същото време това намалява изискванията за поддръжка, което чувствително увеличава наличността на системата.
Допълнителна информация

Запитване за продукт