Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Oбратно към списъка

Системи за позициониране (APOS Magnetic Touchless) на Paul Vahle GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

Автоматизираните конвейерни системи набират все по-голяма популярност във вътрешния поток на материалите. Автоматичните системи са икономически ефективни, предлагат оптимизирано използване на пространството и позволяват високи скорости. Необходимо е прецизно позициониране, за да се насочват към мястото на използване без пропуски и с милиметрова точност.

За разлика от сестринския си продукт, APOS Magnetic Touchless осигурява безконтактен процес. Той също се базира на магнитна кодова лента, но четящата глава се води по кодовата лента с помощта на водеща каретка по абсолютно безконтактен и следователно без износване начин.

Системата може да се комбинира с проводниковите шини VAHLE MKH или KBH, а може да се използва и отделно като празен корпус.
Системата също така не изисква рефериране за абсолютно позициониране. Това означава, че текущата позиция е налична веднага след включване или след загуба на напрежение. Магнитният процес е устойчив на влага, прах или променящи се светлинни условия и работи абсолютно надеждно във всяка позиция.

Като водещ доставчик на системи за магнитно позициониране VAHLE има дългогодишен опит на пазара.

Подобно на сестринския си продукт, APOS Magnetic Touchless е съвместим с други компоненти за захранване с енергия (vPOWER), предаване на данни (vCOM) и управление (vDRIVE) и се предлага като системно решение.

Запитване за продукт