Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Oбратно към списъка

Автоматизация на изготвящият процес (APOS Optic) на Paul Vahle GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

Производствените линии на съвременната индустрия стават все по-интелигентни, степента на мрежово свързване на системите бързо нараства, а с това и изискванията към надеждността на процесите. Затова автоматично управляваните конвейерни системи по монтажните линии трябва да бъдат позиционирани с милиметрова точност при всякакви условия.

VAHLE разработи оптична система за позициониране, която отговаря на това изискване по всяко време. Две камери, вградени в четящата глава, оптически сканират DataMatrix код по протежение на линията и определят абсолютната позиция без никакво референтно движение. Едновременното разпознаване на до шест кодови полета означава, че могат надеждно да се покриват пропуски от 40 милиметра. Вграденото LED осветление осигурява надеждно откриване дори при взискателни условия.

Кодовата лента може да бъде интегрирана в носещия профил на конвейерната система с помощта на алуминиева шина или да бъде залепена директно върху непрекъсната стоманена конструкция.
APOS Optic е оптимизиран за комбинация със системата за управление на задвижването VAHLE vDRIVE и е съвместим и с различни системи за кондукторни шини VAHLE (vPOWER).при необходимост APOS Optic може да бъде допълнен с допълнителни компоненти за предаване на данни (vCOM) и да бъде проектиран като системно решение.

Освен това се предлага и цялостен диагностичен комплект за оптимално подравняване на четящите глави, който също така осигурява цялостна диагностика на системата в случай на повреда.

Запитване за продукт