Каталог
Каталог

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Oбратно към списъка

Коване на потока на зърното за максимална стабилност и безопасност на KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

Запитване за продукт  

Коване на потока на зърното за критични и взискателни приложения и среди

Изковките се характеризират със зърнест поток, подобно на влакнестата структура на дървото, причинен от пластичната деформация по време на процеса на коване. Правилната ориентация на потока на зърната може да подобри физическите свойства на изковките.

Ежедневни примери за изковки са болтовете на автомобилни колела или винтовите гайки за вятърни турбини(вгледайте се по-внимателно в тях, когато ги видите: закрепване на лопатки, анкерни болтове)! Други примери включват всички видове крепежни елементи и подемници, включително ковани куки, скоби за очи и верижни звена.

Ковашките изделия са част и от сложни възли като вериги за гъсенични вериги, шарнирни гнезда за автобуси или влакове, хидравлични системи и повдигателни механизми, както и зъбни колела (ковани заготовки), зъбни колела, ролки, държачи и опори.

Произведени в Германия от европейски първичен материал

KB Schmiedetechnik GmbH е западногерманска ковачница, специализирана в производството на малки серии затворени щанцови изковки с единично тегло от 200 g до 130 kg и дължина до 600 mm с акцент върху:

въглеродна, легирана и неръждаема стомана, дуплекс, титан и суперсплави на никелова основа като Hastelloy®, Incoloy®, Inconel® и Monel®.

Ковани части за всичко, което трябва да бъде стабилно и безопасно! Примери:

Конвейерна техника

Верижни елементи, верижни звена, части за вериги, крайни звена за мотокари, транспортни вериги, компоненти за верижни транспортьори/вериги за коритообразни транспортьори, заготовки за зъбни колела и зъбни колела за транспортни вериги, релсови вериги, ролки, носачи

Подемни съоръжения

Свързващи елементи, Хидравлични компоненти, Подемна техника и сапани, Подемни съоръжения/точки на закрепване, Шекели/очни скоби

Скоби и държачи

Скоби за различни области на приложение, граждански и военни, специални винтове

Примерни приложения

Индустриални камиони, като мотокари, гъсенични превозни средства, военни превозни средства, оръжия/оръжейни системи, конвейерни системи, изисквания на корабостроителниците, корабостроене, морска техника, производство на специални машини, инфраструктура/строителна индустрия

Компоненти за механична безопасност: ковани в затворено състояние!

От KB Schmiedetechnik в Хаген, Западна Германия.

 

 


Продуктов съветник: Dennis Weskamp

Запитване за продукт