Каталог
Каталог

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Oбратно към списъка

Редукторни двигатели с контролер за задвижване и генератор на импулси (Smart Line E250) на Ruhrgetriebe KG

Запитване за продукт  

Предимства
Където и да се изискват променливи скорости, различни въртящи моменти или точност на позициониране, се използват задвижващите системи от серията Smart. Нашите цялостни системи, състоящи се от електродвигател (асинхронен или синхронен двигател), редуктор (червячен или планетарен) и интелигентен контролер на задвижването, могат да бъдат свободно адаптирани към изискванията на клиента и съответното му приложение. Независимо дали става въпрос за просто управление на скоростта чрез потенциометър или за безпроблемна интеграция в производствени системи с различни полеви шини - серията Smart ви предлага правилното решение за всяка ситуация. Но дори и без външно управление, много стъпки и параметри на процеса вече могат да бъдат реализирани от интегрирания със задвижващата система софтуерен PLC. В зависимост от точността на позициониране и приложението е възможно или да се използва технологията за управление на контролера на задвижването, която дава възможност за обхват на ротационно позициониране 1:200, или да се свърже импулсен енкодер към двигателя.
С над 10 различни типа редуктори и повече от 70 различни варианта могат да се намерят иновативни решения в диапазона на въртящия момент между 5 и 165 Nm.


Опции
За тези, които предпочитат ръчното управление, има широка гама от мембранни клавиатури, ръчни контролни устройства или сензорен панел като допълнителни аксесоари. Параметризирането или пускането в експлоатация по желание може да се извърши чрез софтуер за компютър или Bluetooth интерфейс.


Продуктов съветник: Ihr Produktberater

Запитване за продукт