Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

Oбратно към списъка

Еластомерни накрайници на пръти на ITT Enidine GmbH

Запитване за продукт  


Производителите на самолети за търговски и отбранителни цели трябва да създават самолети, които предлагат трайна поддръжка на вътрешното сервизно оборудване, като същевременно осигуряват възможно най-спокойната кабина за пътниците и екипажа. Горните контейнери за съхранение и други конструкции трябва да се приспособяват към промените в подравняването, като същевременно намаляват шума, излъчван от конструкцията по време на полет, който може да смущава пътниците и да понижава ефективността на самолета. За да отговори на тези и други параметри на приложенията, Enidine разработи семейство иновативни еластомерни продукти за накрайници на пръти. Тяхната универсална конструкция ефективно поддържа капацитета на натоварване, предлага възможност за прощаване на центровки, издържа на радиални избутващи сили и намалява високочестотния шум с 20 dB или повече.

Прътовите накрайници Enidine са изработени от специално разработен еластомер, който се отлива между вътрешната и външната писта на асферичния прътов накрайник от алуминий или неръждаема стомана с покритие от алодин.

Този специален еластомер има уникални работни характеристики, благодарение на които се получава част, която е изключително издръжлива и има отлични шумоизолиращи качества. Олекотените алуминиеви компоненти от 7075-T6 дават възможност на прътовия накрайник да поеме високи крайни натоварвания, като съотношението здравина/тегло е високо и се изисква за критични приложения в търговските самолети.

Запитване за продукт