Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

Oбратно към списъка

Изолатори на APU на ITT Enidine GmbH

Запитване за продукт  


Телените мрежи могат да се произвеждат в множество форми и размери, за да отговарят на специфичните ви нужди. Спомагателните силови агрегати (APU) са само един пример за продукт, който може да се възползва от използването на технологията на телените мрежи. Нейните високи демпфиращи характеристики и нелинейни пружини предпазват APU от въздействието на тежките експлоатационни условия и суровата среда. Изолаторите на APU могат да предотвратят преждевременното износване на оборудването, да подобрят нивата на производителност и да удължат експлоатационния живот, особено когато условията биха възпрепятствали възможностите на стандартен еластомер.

Изолаторът на APU Enidine предлага отлични свойства за устойчивост на топлина и корозия за издържане на широк спектър от условия на околната среда, включително работни температури до 800 ºF. Най-доброто от всичко е, че той е трайна алтернатива на стандартния еластомерен изолатор.

Системите на APU изолаторите все по-често използват електронни компоненти, които могат да бъдат чувствителни към вибрации. За да се удължи експлоатационният живот на тези LRU, Endine може да проектира, тества и произвежда монтажни скоби с интегрална изолация. Тези скоби са проектирани така, че да потискат нормалните работни честоти, като в същото време издържат на тежките натоварвания, предизвикани от ситуациите с висока скорост на движение.

Запитване за продукт