Каталог
Каталог

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Oбратно към списъка

Инструменти за стоматологията на Heimerle + Meule GmbH

Запитване за продукт  

Комплект керамични инструменти
Този комплект керамични инструменти е пълен с всички инструменти и се предлага в две версии: Или с четка Kolinsky, или с ексклузивната четка N.era. Както при всички инструменти на Smile Line, всички инструменти са съставени от отделни части, които се предлагат поотделно.

Комплект инструменти за восъчна епилация
Комплект инструменти, пълен за вашата восъчна епилация, оборудван с ексклузивни инструменти, произведени в Европа. Разбира се, тези инструменти могат да бъдат разглобени и съответните отделни части се предлагат отделно - една разумна инвестиция!

Комбиниран комплект инструменти
Както всички комплекти инструменти, така и комбинираният комплект е напълно модулен. В допълнение към комплектованите инструменти ще намерите и единична дръжка за създаване на вашия личен любим инструмент!

Micro-Vibes 2
Многофункционален инструмент с размер на писалка за смесване на керамични материали, уплътняване на свободни пространства и др. Ексцентрикът в микромотора осигурява микровибрации за прецизност и съвършенство при деликатна керамична работа.
Предлага се в комплект, с приставка за шпатула, приставка за двоен накрайник и батерия. Като аксесоари в комплект или поотделно могат да се поръчат 3 допълнителни приставки за шпатула.

Драйвери за импланти
Комплектът отвертки за импланти е оборудван с 8 различни отвертки със стандартна дължина. Алуминиевото кубче е анодирано (естествено), като по желание се предлага и в черно анодирано. За персонализиране отвертките могат да бъдат поръчани със или без дръжка или с дървена дръжка; възможно е също така кубът да бъде оборудван според вашите нужди.

SIDEKICK
Комплектът отвертки за импланти SIDEKICK съдържа 9 модела (всеки с 3 дължини), съвместими с водещите имплантни системи на пазара.
Предлага се във версия "Basic" с една глава на отвертка със стандартна дължина за всяка система (9 бр.) или като "Master" с три различни дължини за всяка система (27 бр.).

Запитване за продукт