Каталог
Каталог

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Oбратно към списъка

Electroplating systems на Heimerle + Meule GmbH

Запитване за продукт  

Технология за електроформоване
Най-простият начин за производство на самоносещи се метални конструкции чрез електрохимичен процес, без леене, синтероване и без скъпи инвестиции в оборудване - така разбираме термина "електроформоване". Като че ли "съвсем случайно", системата за електроформоване на Gramm (GES) постига високо естетични, прецизни и възпроизводими резултати, потвърдени от признати специалисти по материалознание и клиники.

Още през 1989 г. Gramm GmbH постига значителен пробив на стоматологичния пазар с GAMMAT 12 - първата напълно автоматична машина за електроформоване. През следващите десетилетия се случиха много неща в областта на денталните технологии, както и в развитието на денталното оборудване. Максималната икономическа ефективност при възможно най-ниска инвестиция, както и прецизността и биосъвместимостта ставаха все по-привлекателни за зъботехника, зъболекаря и не на последно място за пациента.

Ние с удоволствие приехме това предизвикателство и по този начин електроформовъчната технология се утвърди като лидер на световния пазар. Днес можем да кажем, че в бъдеще ще произвеждаме тези продуктови групи около системата за електроформоване в собственото си предприятие и така ще продължим блестящото триумфално шествие в денталната технология. Най-хубавото в случая е, че сърцето на системата все още се нарича GAMMAT®optimo 2!

Настоящата единица за GES GAMMAT®optimo 2 е добре утвърдена в цяла Германия от нашите търговски представители. Изключително лесната работа осигурява перфектни резултати при изработването на комбинирани протези върху цирконий, стоматологични сплави от благородни и неблагородни метали с ниска употреба на златна вана. Вградената в уреда функция за рециклиране обработва дори най-малките остатъци от злато - икономично, изчислимо, убедително!

Допълнителна информация

Запитване за продукт