Каталог
Каталог

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Oбратно към списъка

Високоефективни пластмаси за протезиране на Heimerle + Meule GmbH

Запитване за продукт  

Съвременни високоефективни смоли за CAD/CAM технологията

Разнообразието от продукти в областта на денталната техника почти се увеличи след въвеждането на CAD/CAM технологията. Дори в случая с акрилните смоли за широк спектър от приложения предлаганата гама от заготовки и полуфабрикати е огромна. съществуват обаче големи разлики в качеството, които не се виждат отвън и които се дължат главно на производствения процес.

Като взехме предвид високите си стандарти за качество, решихме да използваме в тази област висококачествените термопластични материали на DentalPlus GmbH. От много години сме свързани с DentalPlus чрез процеса на шприцване и отдавна познаваме материалите под формата на патрони и тяхната биосъвместимост. Чрез патентован процес DentalPlus успя да отговори на тези изисквания и под формата на заготовки. Постоянните изследвания и по-нататъшните разработки доказват изключителната хомогенност, точността на напасване без пролуки, високата якост на счупване и огъване, както и устойчивостта на цвета в продължение на много години. "Смолите на DentalPlus" означават също: най-висока телесна съвместимост и физиологична безвредност, добре доказани дори при чувствителни пациенти, отлична естетика и дълготрайна издръжливост - и разбира се, "Произведено в Германия"!

Областта на приложение на високоефективните акрилни материали в денталната техника вече не се ограничава само до временните възстановявания. Пълни и частични протези, коронки и мостове, шини, моделна отливка и техника на закопчаване, напълно анатомични дългосрочни временни конструкции - в зависимост от индикациите избирайте между Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® или PMMA Economic Line.

Запитване за продукт