Каталог
Каталог

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Oбратно към списъка

Цирконоксидни керамични елементи на Heimerle + Meule GmbH

Запитване за продукт  

Разработките на цирконий в областта на CAD/CAM материалите нараснаха бързо през последните години. Едно от основните постижения е достъпът до нови, промишлено произведени материали, които позволяват повишаване на качеството чрез автоматизация, както и висока възпроизводимост. Циркониевият диоксид е доказал своята стойност в областта на CAD/CAM материалите. Днес те са символ на здравина и на много висока естетика.

Когато търсехме партньор, който да ни предложи възможност да разширим портфолиото си в този изключително интересен сектор, намерихме това, което търсехме, в pritidenta® GmbH. Не само висококачествените продукти ни убедиха веднага, но и фирмената политика е абсолютно съвместима с тази на Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH разработва продукти за зъботехници и зъболекари, които съчетават висока естетика с ефективно производство и автоматизация в CAD/CAM сектора. Целта е да предложим на нашите клиенти висококачествено решение при справедливо съотношение цена/качество. CAD/CAM материалите, изработени от дентален цирконий, се произвеждат изключително в Германия: "Произведено в Германия"!

Описание на материала
Всички материали priti®multidiscs ZrO2 са изработени от материали с висока чистота. Сертифицираният процес на едноосно пресоване с последваща изостатична рекомпресия предлага най-висока степен на безопасност. Силно уплътнените циркониеви сонди гарантират дефинирано свиване при синтероване, както и перфектни резултати при фрезоване и по този начин основа за естетически качествен и икономически ефективен резултат.

Запитване за продукт