Каталог
Каталог

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Oбратно към списъка

Струговани и фрезовани части на Heimerle + Meule GmbH

Запитване за продукт  

В Heimerle + Meule произвеждаме струговани и фрезовани детайли от всички стандартни сплави на благородни метали, като отговаряме на най-високите изисквания за качество и задоволяваме разнообразни пазари. Нашето всеобхватно ноу-хау обхваща производството на прецизни детайли от благородни метали, както и на единични и серийни продукти за бижутерийната и часовникарската промишленост, на детайли за луксозния сектор и не на последно място на детайли, предназначени да се справят с най-взискателните индустриални приложения.

Нашите собствени машини са оборудвани с най-съвременна технология за струговане и фрезоване. Това, в съчетание с нашия екип от дългогодишни и опитни служители, ни позволява да отговорим на най-високите изисквания за индустрията за обработка на благородни метали и да задоволим всяко изискване на нашите клиенти. Използвайки най-новите технологии и контролирани производствени процеси, ние винаги доставяме сложни детайли, които са перфектно обработени до най-малкия детайл.

Иновативните, но икономически ефективни решения са нашата сила - дори когато става въпрос за сложни изисквания по отношение на дизайна и изпълнението. Нашата модерна система за управление на качеството и отличното обслужване на клиентите са още един показател за международната репутация на
Heimerle + Meule като компетентен партньор. Всички наши продукти и услуги отговарят на най-строгите стандарти за качество и са подложени на непрекъснат контрол на качеството. Изберете нас, за да бъдем Вашият компетентен и надежден партньор!

Запитване за продукт