Каталог
Каталог

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Олекотен лагер на Franke GmbH

Запитване за продукт  

Компетентност в областта на лекото строителство

Благодарение на патентованата си технология лагерите с телена релса на Franke предлагат максимална свобода на конструкцията без компромис с товароносимостта.

Ограждащата конструкция може да бъде реализирана от различни леки материали, а геометрията ѝ може да бъде оптимално адаптирана към съответното приложение.

Благодарение на нашия дългогодишен опит в проектирането на индивидуални решения за лагери, ние можем да ви осигурим оптимална подкрепа по въпросите на леката конструкция - от разработката до монтажа, нашите експерти са винаги на разположение, за да ви окажат компетентно съдействие.

Предимства на леките лагери на Franke

Чрез използването на свръхлеки материали и най-съвременни производствени техники олекотените лагери на Franke позволяват значително намаляване на теглото, енергията и пространството. Принципът на Franke за инкрустирани телени писти гарантира, че въпреки това се запазват твърдостта и максималната прецизност - през целия експлоатационен период. Той също така гарантира оптимално адаптиране към вашето приложение.

Допълнителна информация

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Лагер за валцуване на заготовки за изтегляне на тел

Лагер за валцуване на заготовки за изтегляне на тел

Лагерите с телена релса на Franke се доставят или поотделно като лагерни елементи (само състезателни пръстени, търкалящи елементи, сепаратор), или заедно със съвпадащата конструкци...

Лагер за валцуване на заготовки за изтегляне на тел

Леки лагери от Franke с най-висока производителност при минимално тегло

Чрез използването на свръхлеки материали и най-новите производствени техники олекотените лагери на...

Тел-състезателни лагери с директно задвижване (LER)

Лагерните елементи на Franke тип LER са подходящи за средни скорости на въртене и точност. Те убеждават с плавното си движение, високата динамика и компактното пространство за монтаж. Благодарение...