Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Технически средства за сигурност на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Технологията за безопасност е една от най-чувствителните области на енергоснабдяването, независимо от нивото на напрежение. Това е въпрос на живот и смърт. Това означава, че надеждните продукти, простото управление и експлоатационната безопасност са абсолютно необходими. PFISTERER предлага пълна гама от тестери за напрежение, оборудване за заземяване и късо съединение, заземителни и експлоатационни стълбове и системи за постоянно изпитване, които са точно съобразени с всяко изискване благодарение на нашия модулен дизайн на системата.

Двойно по-сигурни - Визуални и акустични сигнали за допълнителна безопасност
Тестерите за напрежение трябва да са надеждни и да излъчват ясни сигнали. Това е единственият начин да се изключат всякакви рискове. Тестерите за напрежение на PFISTERER са проектирани под мотото: Две е по-добре от едно. Акустичният и визуалният сигнал издават ясен, двоен сигнал, ако е приложено някакво напрежение. Всеки път, когато системата се включва, нашите тестери за напрежение извършват самотест и след това докладват, когато са готови за работа - ключова характеристика, когато става въпрос за допълнителна безопасност.

Сигурни решения за токове на късо съединение
Оборудването за заземяване и късо съединение е подложено на екстремни условия в случай на късо съединение. Генерират се високи температури (термична топлина) и се прилагат динамични сили върху връзките и свързващите елементи. За да могат да поемат токовете на късо съединение, заземителните кабели трябва да бъдат проектирани така, че да издържат на тези натоварвания. Нашето портфолио покрива широк спектър от изисквания и размери в целия свят. Стабилната конструкция на нашите заземителни и работни полюси, които действат като допълнителна изолация, се е доказала успешно в практиката и гарантира дълъг експлоатационен живот.

Индивидуални решения за всяко приложение
Оборудването за безопасност на PFISTERER покрива всички възможни изисквания на клиентите. Нашата модулна система предлага максимална гъвкавост за всички видове приложения, като например разпределителни уредби, въздушни линии и железопътни системи. Експертите на PFISTERER превръщат проблемите в идеи и разработват решения в съответствие с индивидуалните искания и спецификации на нашите клиенти, като дори създават напълно нови иновации. Освен това PFISTERER предлага и цялостна услуга за рутинни проверки за всички съответни продукти.

Запитване за продукт