Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Включваща се връзка за кабел средно напрежение (MV-CONNEX) на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

През 1975 г. PFISTERER демонстрира първата в света щепселна връзка за кабели средно напрежение. Тогава това беше революция, а днес е норма. И буквално имаме предвид норма, тъй като стандартите EN 50180/EN 50181 се основават на системата CONNEX на PFISTERER. В днешно време системата MV-CONNEX все още е еталон за кабели средно напрежение. Максимална безопасност, максимална мощност и ненадминато широк спектър от конструкции и специални решения са отличителните белези на системата. В допълнение към традиционната комбинация от гнездо и щепсел има редица интелигентни разширения на системата за специални приложения.

Всичко в едно: Връзката за многократен трансформатор CONNEX за до четири кабела
Многократната колянова втулка се монтира от страната на средното напрежение на силовия трансформатор, вместо стандартните порцеланови втулки. Това позволява разпределянето на захранването по възможно най-простия начин в напълно защитена от допир система. В резултат на това обемистите клемни кутии вече са в миналото.

Включените моторни връзки намаляват времето за престой
Високопроизводителните двигатели могат да бъдат свързани и заменени за кратко време благодарение на моторната връзка CMA CONNEX. Тъй като решенията CONNEX обикновено се предлагат с пълно капсулиране, обикновено необходимите клемни кутии вече не са необходими. Връзката се предлага и в изпълнение ATEX за използване в зони, застрашени от експлозии.

Шинни съединения MV-CONNEX за ГИС
С помощта на шинните съединения можете да създавате прости модулни газовоизолирани разпределителни устройства SF6 и дори да ги разширявате на място, тъй като за монтажа вече не е необходимо да се отваря газовата камера. Портфолиото включва варианти от 24 kV до 42 kV.

Ограничители на пренапрежение CONNEX от 6 kV до 52 kV
Ограничителите на пренапрежение CONNEX се използват за защита на разпределителни устройства и трансформатори с метална изолация. Ограничителят на пренапрежението се закрепва директно към разпределителното устройство и предотвратява проникването на прекалено високи нива на пренапрежение в системата. Ограничителите на пренапрежение са особено ефективни при ограничаване на пренапрежението, генерирано от отразени пътнически вълни и комутационни пренапрежения.

Кабелните съединители MV-CONNEX вече са налични на склад в САЩ от TPC Wire & Cable Corp.

Запитване за продукт