Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Oбратно към списъка

Фиксиращи болтове на HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

HEINRICH KIPP WERK представя още една нова разработка от продуктовата група заключващи болтове: Сега на пазара се пускат модели, при които изключването на болта се осъществява с помощта на ексцентриков лост. Когато потребителят премести ексцентриковия лост извън мъртвата точка на ексцентрика, болтът се освобождава. Предимствата на новите заключващи болтове са ергономичният дизайн, плоската конструкция, високата температурна устойчивост, както и бързото регулиране.

Заключващият болт остава разблокиран, когато лостът на ръкохватката се премести извън мъртвия център на ексцентрика. Операторът може удобно да деблокира по един щифт, без да се налага да държи всички ръкохватки в издърпано положение.

Тази функция иначе се среща само при заключващите болтове с детониращ жлеб, но ръкохватката трябва да се завърти в издърпано положение - така процесът отнема повече време. От друга страна, продуктите с ексцентрикови лостове са подходящи за удобно бързо регулиране.

Друг плюс е ергономичната форма на ексцентриковата дръжка, която позволява лесно боравене с нея без особени усилия.

Ексцентриковите дръжки могат да се завъртат на 360° и когато не се използват, са значително по-плоски от гъбовидните или Т-образните дръжки. Това позволява и вграден монтаж на продуктите, като по този начин се избягват смущаващи контури.

Лостовете на дръжките се предлагат в черно и червено за движение и са изработени от подсилена със стъклени влакна пластмаса. Тази пластмаса е устойчива на високи температури и позволява продължителна работа при температури около 160 °C и краткосрочна работа при температури макс. 250 °C. Що се отнася до резбовите втулки и заключващите щифтове, потребителят може да избира между версии от стомана и неръждаема стомана. Всички резбови втулки се предлагат с фина резба и в 4 размера (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5).

Допълнителна информация

Запитване за продукт