Каталог
Каталог

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Oбратно към списъка

Пречиствател на въздуха (Mia Air) на HEAB Absaugtechnik GmbH

Запитване за продукт  

Технология за свеж въздух от ново поколение Пречиствателят на въздух Mia Air понастоящем е едно от най-мощните устройства на целия пазар и убеждава с водещата си филтърна технология.
Филтърното оборудване се състои от предварителен филтър (ръчно почистване), висококачествен филтър с активен въглен за отстраняване на миризми и летливи органични вещества и HEPA филтър за чисти помещения от клас H14 с 99,995% отделяне (отстранява, наред с другото, и най-малките частици като фин прах, вируси и бактерии).(отстранява, наред с всичко останало, най-малките частици
като фин прах, вируси и бактерии).

Освен това микробното покритие и UV-C светлината унищожават вируси и бактерии от всякакъв вид от околния въздух.
Възможна е многократна смяна на въздуха на час. (напр. площ от 100 m² = въздухът се почиства напълно 3-4 пъти в рамките на един час*) Благодарение на практичния дизайн на панела на Mia Air можете лесно да контролирате кои условия на околната среда предпочитате ръчно или с помощта на мобилното приложение.

Благодарение на мобилната употреба, благодарение на скритите ролки, филтърната система може да се използва гъвкаво във вашите помещения като заседателни зали, офиси, класни стаи, столове, работилници, чакални и т.н.
. Оптимизирайте качеството на въздуха в помещенията си и същевременно намалете риска от заразяване с патогенни микроорганизми.
Имаме професионалното решение за вас!
Защитете себе си и другите с Mia Air!

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Филтърни съоръжения

Касетъчен филтър (PPF)

Системите са прецизно настроени за филтриране на най-фините частици и прах от въздуха, които се генерират при много процеси на обработка.

Сухи филтърни системи (ZSPF)

Система за импулсен филтър с циклонна торба HEAB - ZSPF

Системата за импулсен филтър с циклонна торба е идеално пригодена за отделяне на прах в много области на приложение. Почти всички вид...