Каталог
Каталог

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Oбратно към списъка

Силфон на HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

Запитване за продукт  

За приложения със специални изисквания предлагаме също така силфони, изработени от мек PVC,
гумени дискове или тъкани с покритие.

Силоните от мек PVC са устойчиви на масла, основи и киселини, както и на вода и прах. Като формовани части за икономично производство трябва да се произведе минимално количество или да съществува подходяща форма.

Силоните от гумени дискове са с най-високо качество и визуално най-атрактивните защитни покрития за бутала и шпиндели. Те са напълно устойчиви на течове. Тъй като всеки гумен диск лежи плоско върху другия, се постигат отлични размери на натиск.

Силоните от каучукова тъкан се препоръчват за използване, ако силоните са особено изложени на силно износване, условия на високо налягане или високи температури до 200°C. Типични области на приложение са бутални пръти с високи температури на околната среда или карданови валове. Текстилните силфони се състоят от ламинирана структура със специално покритие.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Силфон

Силфон (ELASTIC)

ЕЛАСТИЧНИТЕ силници обикновено се използват за защита на машини и устройства срещу отломки и стружки. Те се използват и в много варианти за безопасност при работа. ELASTIC Bellows са серия от продукти...

Силфон

Особеност на тази серия са ламелите, които са прикрепени към горния край на гънките. Те допълнително укрепват ламелите и ги предпазват от горещи или остри ръбове. Благодарение на това оборудване се...

Силфон

Съвременните металорежещи машини стават все по-компактни, като в машината остава все по-малко място за защитни капаци.

С W-силуните отговаряме на две важни изисквания от конструкцията на...