Каталог
Каталог

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Oбратно към списъка

Натискащи подложки (SLAB 030 to SLAB 300) на ACE Stoßdämpfer GmbH

Запитване за продукт  

Натискащи подложки

Поглъщане на енергия във формат на подложка
Конфекциониране и комбиниране
Енергиен капацитет от 3,1 Нм/цикъл до 210 Нм/цикъл
Ход от 6,5 мм до 12,5 мм

Индивидуално изработен демпфиращ материал във формат на подложка: Демпфериращите подложки SLAB са изработени от вискоеластичен PUR-материал. Те абсорбират изключително ефективно ударните натоварвания и са подходящи и за изолиране или гасене на вибрации.

Подложките от продуктовата фамилия SL-030 до SL-300 се адаптират бързо към съответния тип приложение. Това се постига отчасти чрез конфигуриране на инструмента за изчисление или директно от специализираните инженери на ACE. Освен това това е възможно, тъй като стандартният материал може да бъде изрязан точно и бързо според всяко изискване на клиента с нашата нова система за рязане. Възможно е също така да се получи мостра, за да се намери оптимално решение.

Демпфериращите подложки SLAB са доказана защита при удар или сблъсък. Те се използват при багажни и транспортни ленти, конвейерни системи, пневматични, електромеханични и хидравлични задвижвания, както и при линейни колички.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Антивибрационни плоскости

Антивибрационни плоскости (SLAB)

Специално разработена виброизолация

SLAB, CEL и PAD: три различни вида подложки с една цел - да предоставим на потребителите във всички области най-добрата персонализирана...