Каталог
Каталог

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Oбратно към списъка

Транспортна логистика (International) на LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Запитване за продукт  

LKW WALTER организира превози с автомобилен и комбиниран транспорт. В цяла Европа. Предлагаме ви три модела, за да бъдат вашите превозни средства заети по най-добрия възможен начин.

Околовръстен транспорт
При модела "Околовръстен транспорт" Вашите превозни средства постоянно пътуват между две държави. Можете сами да решите по кой маршрут искате да работите. Този модел се характеризира с постоянната заетост на вашите камиони. Възползвате се от сигурни възможности за печалба, които могат да бъдат планирани в дългосрочен план, и от по-голяма печалба благодарение на оптимизираните празни километри.

Еднопосочен
Имате собствени клиенти за износ или внос по индивидуални маршрути и търсите обратни товари? Организирайте липсващите товари лесно и гъвкаво с LKW WALTER и увеличете максимално използването на Вашите превозни средства. Планирайте превозите си и като използвате нашата оферта за товари в борсата за товарни превози ТОВАРИТЕ ДНЕС.

Превоз на товари с ремаркета
Искате ли да работите предимно в регионален мащаб с Вашите влекачи и през уикенда да сте си у дома? Като партньор в областта на товарните превози вие транспортирате нашите ремаркета с кран между железопътните или фериботните терминали и местата за товарене или разтоварване на нашите клиенти. При този модел вашите влекачи са постоянно заети - и не са необходими ваши собствени ремаркета.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Транспортна логистика

Комбиниран трафик (Combined traffic)

Комбиниран транспорт - устойчив и гъвкав

За да се извършва транспортът по възможно най-екологичен и рентабилен начин, комбинираният транспорт оптимално съчетава различните видове транспорт...